Om oss

Hoff Tannklinikk ble etablert av Dag Fjellanger og Espen Ekhaugen i 1995, da vi videreførte  tannlegevirksomheten til Dag sin mor. Karen begynte hos oss i 2019.

Vi bestreber oss på å levere tannhelsetjenester av best mulig kvalitet. Det betyr at vi sammen med pasientene prøver å komme frem til en behandling som er best mulig i forhold til behov og i forhold til pasientens ønsker.

Pasientenes ønsker for egen tannhelse er det viktigste!

Dag Fjellanger
Tannlege Dag Fjellanger

Utdannelse fra Universitetet i Oslo 1994. Dag har vært i allmennpraksis i hele perioden frem til nå. Han har også et lengre opphold bak seg som instruktørtannlege på kirurgisk avdeling på tannlegehøyskolen. Har godkjennelse for å gjøre implantatprotetikk.

Espen Ekhaugen
Tannlege Espen Ekhaugen

Utdannelse fra Universitetet i Oslo i 1993. Espen har vært i allmennpraksis i hele perioden frem til nå. Han var også distriktstannlege og klinikksjef på Storsteinnes 1993-1995. Deretter i privatpraksis på Skøyen. Har godkjennelse for å gjøre implantatprotetikk.

Tannlege Karen W. Fredriksen

Utdannet ved Universitetet i Oslo 2016. Karen jobbet 3 år ved den offentlige tannklinikken på Elverum, og var i en periode klinikksjef. Høsten 2019 begynte hun på Hoff tannklinikk.

Åpningstider

Mandag til fredag: kl 08 - 16
Utover dette, etter avtale.

Telefon og adresse

Tlf.: 22 06 49 90
Harbitzallèen 2A
0275 Oslo

Telefontid 08.00-15.45

Catrine og Helene

Våre dyktige tannhelsesekretærer!