Om oss

Hoff Tannklinikk ble etablert av Dag Fjellanger og Espen Ekhaugen i 1995, da vi videreførte  tannlegevirksomheten til Dag sin mor. Ola Hall begynte hos oss i 2011.

Vi bestreber oss på å levere tannhelsetjenester av best mulig kvalitet. Det betyr at vi sammen med pasientene prøver å komme frem til en behandling som er best mulig i forhold til behov og i forhold til pasientens ønsker.

Pasientenes ønsker for egen tannhelse er det viktigste!

Dag Fjellanger
Tannlege Dag Fjellanger

Utdannelse fra Universitetet i Oslo 1994. Dag har vært i allmennpraksis i hele perioden frem til nå. Han har også et lengre opphold bak seg som instruktørtannlege på kirurgisk avdeling på tannlegehøyskolen. Har godkjennelse for å gjøre implantatprotetikk.

 

 

Espen Ekhaugen
Tannlege Espen Ekhaugen

Utdannelse fra Universitetet i Oslo 1993. Espen har vært i allmennpraksis i hele perioden frem til nå. Han var også distriktstannlege og klinikksjef på Storsteinnes 1993-1995. Derefter i privatpraksis på Skøyen. Har godkjennelse for å gjøre implantatprotetikk.

 

 

Ola Hall
Tannlege Ola Hall

Utdannelse fra Universitetet i Oslo 2011. Ola har vært i allmennpraksis i hele perioden frem til nå. Jobber i tillegg en dag i uken som instruktørtannlege på tannlegehøyskolen. Har godkjennelse for å gjøre implantatprotetikk. Har godkjennelse for å gjøre enkel tannregulering med Inman Aligner.

 

 

 

 

Åpningstider

Mandag til fredag: kl 08 - 16
Utover dette, etter avtale.

Telefon og adresse

Tlf.: 22 06 49 90
Harbitzallèen 2A
0275 Oslo

Catrine og Helene

Våre dyktige tannhelsesekretærer!